InDesign

Nyd godt af vores velfungerende InDesign-korrektur, som vi har udført i over 13 år på magasiner som Illustreret Videnskab, Aktiv Træning, Haven, HISTORIE og idenyt. Vores metode er finpudset gennem årene, så den nu er så præcis og gnidningsfri, som I drømmer om. Vi får tit at vide, at vores korrektur er befriende simpel og kræver meget lidt efterarbejde hos vores kunder. Det skyldes, at:

  • vi ved, hvad der skal være styr på inden opstart
  • vi ved, hvad vi skal rette direkte i dokumenterne, og hvad I gerne selv vil tage stilling til
  • vi kender mange af de tekniske faldgruber og gør vores til, at ingen falder i
  • vi fornemmer, hvornår I begynder at have travlt i dagene før tryk, og hjælper jer hurtigt videre.
Udveksling af filer

Store filer sendes nemmest via FTP, CUE Print eller WeTransfer.

InDesign-versioner

Ikke alle opdaterer InDesign, lige når der kommer en ny version. Derfor har vi mange versioner installeret, så vi kan benytte samme version som jer.

Skrifter

For at vi kan tjekke opsætningen i jeres dokumenter og se teksten helt rigtigt, skal vi have de skrifttyper, I bruger. I kan derfor sende os en oversigt over skrifttyperne, så vi kan tjekke, om vi har dem. Hvis vi ikke har dem, kan I sende dem til os (de skal virke på Mac).

Sådan foregår selve korrekturen

Stavefejl, tegnsætningsfejl og enkle formuleringsfejl retter vi direkte i dokumenterne. Men når vi f.eks. har forslag til bedre formuleringer, studser over noget indholdsmæssigt eller vil fortælle, at vores rettelser har skabt overskydende tekst, indsætter vi kommentarbokse i et lag oven på teksten.

Retur fra os

Den fil, vi sender retur til jer, er næsten klar til tryk. I skal blot gennemgå de kommentarbokse, vi har indsat. Kommentarboksene sletter I, når I har taget stilling til det, vi spørger om eller foreslår. Hvis I er interesseret i det, kan vi bruge funktionen track changes/registrér ændringer, så I kan se, hvad vi har rettet – det er dog ikke helt så overskueligt i InDesign som i Word.