Priser for korrektur

Vi har faste priser, så I vil altid kende den eksakte pris for jeres tekst, inden I sætter os i gang med korrekturlæsningen. Faktisk kan I se jeres pris allerede nu ved at bruge vores prisberegner her på siden.

Mængderabat

Ved større eller tilbagevendende opgaver giver vi mængderabat. Kontakt os endelig for et tilbud, hvis jeres tekst er over 30 sider, eller I tror, I vil sende noget til os hver måned.

Standardpriser pr. side ekskl. moms:
Tegnsætning:40 kr.
Stavning:80 kr.
Formuleringer:70 kr.
Samlerabat:-40 kr.
I alt (fuld korrekturlæsning):150 kr.
Definition af en side

Hos os er én side 2.500 tegn inklusive mellemrum i Word- og PDF-filer. Dvs. at I betaler for en halv side, hvis jeres dokument indeholder 1.250 tegn, og for 2 sider, hvis jeres dokument indeholder 5.000 tegn (uafhængigt af sideantallet i Word- eller PDF-filen). For tekster i InDesign er priserne som udgangspunkt pr. opsatte side uanset tekstmængde.

Tillæg for PDF-filer og hasteopgaver

Vi tager et tillæg på 50 % for PDF-filer og for hasteopgaver. PDF-tillægget skyldes den tidskrævende retteproces i Adobe Acrobat. Hastetillægget skyldes, at vi skal finde ekstra tid i en allerede fyldt arbejdsdag.

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Hvis I finder noget, I mener er en fejl, så sig endelig til. Vi kommer med den grammatiske forklaring – eller giver jer pengene tilbage.