Om firmaet

Hos Den Røde Pen får du høj kvalitet til en fornuftig pris. Vi holder os løbende opdateret på den sproglige front og kontakter Dansk Sprognævn gennemsnitligt en gang om ugen for at høre deres vurdering af konkrete sproglige problemer.

Fakta

Den Røde Pen blev dannet i 2003. I 2015 blev de fleste kunder flyttet over i søsterfirmaet Korrektur til Tiden ApS. Tilsammen fik de to firmaer årligt ca. 3.000 tekster igennem systemet. I maj 2021 opkøbte Korrektur til Tiden ApS enkeltmandsfirmaet Den Røde Pen, som snart bliver lukket, og Korrektur til Tiden ApS skiftede navn til Den Røde Pen ApS.

Indehaveren

Grundpillen i firmaet er Anette Corydon Oest, bachelor i nordisk sprog og litteratur samt matematik. Anette har undervist på korrekturlæseruddannelsen hos Aros Kurser og holdt foredrag om retskrivning på Folkeuniversitetet (“Få styr på din grammatik”).

Ville du ønske, dine medarbejdere eller kolleger var bedre til at stave, så ring og hør nærmere om engageret, pædagogisk og underholdende formidling af dansk retskrivning.

Tilknyttede korrekturlæsere

Ønsker du at arbejde for Den Røde Pen eller Korrektur til Tiden, så tjek dine muligheder her.

Formelle oplysninger

CVR-nummer: 36483954